Filmavond ‘The Mustang’

Plankenkoorts vrijdag 9 oktober 2020
GC Den Hoek
Deuren open vanaf 19.30u – Aanvang film 20.00u

Een voorsmaakje

The Mustang is een dramatische komedie met onze Belgische trots Matthias Schoenaerts. Hij speelt een gewelddadige gedetineerde die een wilde mustang (en zichzelf) leert temmen. Na een lange periode in de isoleercel wordt Roman opnieuw in de gevangenispopulatie gesmeten. Gezien zijn gebrekkige sociale vaardigheden (een understatement van jewelste) krijgt hij een kans om deel te nemen aan een rehabilitatieprogramma, waar hij met paarden moet leren werken. Op de droge vlaktes van Nevada dwalen er namelijk duizenden wilde paarden rond, die men probeert te vangen en te temmen. Wanneer er een wilde hengst losbreekt en Roman deze moet kalmeren, ontdekt hij een zielsverwant. Schoenaerts wordt voor zijn ingetogen vertolking geprezen door de internationale filmpers.

Hoe zorgen we voor een gezellige avond, die toch corona-veilig verloopt?

  • Wij laten maar een beperkt aantal toeschouwers toe en schikken de zaal in gezellige, veilige bubbeltafels.
  • Om de bediening contactvrij te laten verlopen, geef je de bestelling van drankjes en extra tapas op voorhand door en betaal je liefst per overschrijving of ter plaatse met de kaart.  Op je bubbeltafel zal dan een consumptiekaart liggen, die de bediening aankruist.
  • We vragen je contactgegevens die we tot 14 dagen na de film bewaren voor eventuele contact-tracing cfr de horeca.

Vanaf 19.30u gaan de deuren open en kan je genieten van de sfeer, bijpassende tapas en aperitief om te starten.

prijs: € 15 inbegrepen film, hartig tapasbord en aperitief.
extra’s: Als je graag tijdens de film nog iets drinkt of je wil nog een extra zoet bordje als dessert, dan kan je dat op voorhand bestellen en betalen.