Midden de zomervakantie… plannen maken voor het najaar?

Zeker en vast!

Hou zondag 9 september vrij voor Hoeve Proeve: gezinsdag met kookwedstrijd, markt met lokale boeren, huifkartochten, fietstocht met zoekertjes, een biggetje knuffelen, een tractor in bedwang houden, beginnen met een eerlijk lokaal ontbijt… en zoveel meer!  Binnenkort volgt er meer info of volg ons al op fb!

Donderdag 4 oktober Filmavond met LION een ontroerend verhaal!  Met lekker eten en gepaste inkleding.  Mis het niet en bestel nu je tickets!  Wil je naast elkaar zitten?  Dat kan!  Spreek met elkaar af en doe je bestelling gezamenlijk op kortenaken.kvlv@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.