5 gedachten over “Zalig Kerstfeest

 1. Dikke proficiat voor jullie inzet.
  De proevertjesbox van de kookles was ook heel lekker.
  Dikke duim voor het ganse team.
  Zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

  Lieve

  Like

 2. Ferm Kortenaken, ik heb met veel bewondering naar jullie gekeken….hoe jullie op één of andere manier deze moeilijke coronatijd wisten om te buigen met toffe acties en belevenissen. Hoe jullie op de éne of de andere manier mij telkens deden glimlachen met jullie leuke ideeën en post op facebook en met deze nieuwsbrief. En hoe leuk was het om jullie verschillende dagen als echte Kerstvrouwen van het ene Ferm lid naar het andere Ferm lid te zien fietsten met een leuke attentie.
  Hierdoor waren jullie ook een bron van inspiratie voor andere groepen. Steek maar een grote pluim op jullie hoed en een welverdiende kroon op jullie hoofd! Ik wens jullie van ganse harte een zalige Kersttijd en samen kijken we uit naar kleine lichtpuntjes voor 2021!
  Veerle Van Welden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.