Ferm Kortenaken plant een wensenboom

Ferm Kortenaken heeft een Wensenboom geplant voor de feestdagen. We nodigen IEDEREEN uit om zijn warme, hartelijke wensen er in te hangen. Gelukkig kan de boom niet omvallen, dus overlaadt hem gerust 🙂 !Hoe doe je dat? Klik op de ster hieronder. Je vindt de wensenboom. Via het plusteken rechtsonder voeg jij jouw wens toe. Zelfs het kleinste kind kan het! Wil jij niet alleen een wens schrijven? Je kan er ook foto’s, filmpjes… toevoegen. Laat jullie gaan!

https://padlet.com/fermkortenaken/uvoqh76u97k0m30q

2 gedachten over “Ferm Kortenaken plant een wensenboom

  1. Dikke pluim voor Ferm Kortenaken hoe zij er in slagen om op heel bijzondere wijze mensen met elkaar te verbinden! Jullie creativiteit inspireert veel andere groepen! Bedankt hiervoor. Ik wens jullie vooral veel plezier en deugd in vele kleine ontmoetingen. Veel goesting om te blijven geloven dat vrouwen verbinden leidt tot een betere wereld.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.